Tuesday, May 10, 2011

Saturday, April 09, 2011

menyambung apa yang tergantung.

hehehehe...
arini lepas gak 60km ride. 
dari rumah, terus ke chembong. kat sini aku lepaskan ape yang terpendam lepas 6km dari umah td. mmg bersepah kluar ape yang aku makan smalam. kuar by mulut la kan kalo da lme x kyuh tu..
da ringan sikit badan aku tu, sambung ride plak ke linggi. average speed aku mase ni da meningkat, dalam 32kmh-38kmh kat flat road. sampai je di linggi, x singgah pun, teruskan perjalanan menghala ke rantau. kat sini jalannye plak jenis beralun, memang masak untuk aku mendaki. then, alhamdulillah, ade 1 lori yang agak slow, memang aku ngekor je lah lori tu.. senang skit,xyah push sngat nak kayuh nek bukit.. aku folo lori tu sampai petronas rantau, n lepak2 jap tggu geng2 yang len kat blakang..
ble diorang smpai, kitorang trus grak balik menghala ker seremban balik, n aku smpai rumah lam kul doblas lebih camtu.. ok la, walopon lewat dari masa target aku, tapi aku da azam ntuk up kan lagi performance aku. 

& smalam, aku beli beberapa brang2 kat kedai jami kat kajang nuu..
antara barang yang aku beli tu, jersi cycling le tour de langkawi 08, bib sehelai, glove, and saddle bag. jumlah semua tu dalam RM285. ok la gak, da lme x beli belah ntuk brang2 beskal, tu kira aku balas dendam la tu kan.. heh.. tu je la kot yang aku nak cite..

sorry terabur skit.. mengantuk menaip petang2 neh.. hehe..
k, tata. 
salam.

Monday, April 04, 2011

ADA MASALAH??

ADA MASALAH NGAN BLOG AKU KE??
AKU KACO KO KE??
XDE KAN??

KALO NAK TERASA HATI KE APE BAGAI..

JANGAN BACA...
TOLONGLAH CAMPAK ATAU SOH ORG LEN SEPAK DIRI ANDA JAOH DARI BACE BLOG INI..

TERIMA KASIH..~~

=)

Friday, March 18, 2011

BUKAN UNTUK SESIAPA.* maaf kalau terasa.

‎           ~~'I'm happy for you' ~~
that's the hardest lie 
                                                                              you can say 
                               to a special someone 
                                         from your past 
             who found 
                                                     a new person 




                                          to love.


















++bu**h gilaa.. 
  kot xikhlas, jangan sebut ok.
  buat sakit ati sendiri je kott..
~~dari perspektif aku sahaja OK.
=)